02 februari 2012

Sjukstuga

Magsjukan har anlänt! Ja, jag menar, varför hitta på nåt kul till helgen när man kan leka sjukstuga. Vem finner inte spyor och diarré spännande?! Nej fy vale, som mormor hade sagt. :)

Stackars Wilma vaknade och spydde i sängen. Det var en mindre sjö! Bara att fiska upp henne och börja duscha av henne vid 10 på kvällen. Sen rullade det på. Ett evigt spring till toan och till Wilmas rum. Inte nog med det så skulle jag försöka få mig en stunds sömn. Men icke!! Då spydde Thilda som en gris. Sjö nummer två. Bara att byta sängkläder, tvätta av stackars flickebarnet och få på henne en ren pyjamas. Så idag går tvättmaskin och torktumlare varma! Det var bokstavligt och bildligt talat ett berg av tvätt i källaren! Inte nog med det så måste vi gå utvägen, ner i källaren för att det är avspärrat med plast innevägen. Men renovering av den mögliga källaren är igång så nån gång framöver är allt som vanligt igen.

Nä, nu får jag gå ner och slänga i en ny maskin med nerspydd tvätt. Visst låter det kul!? Nån som vill byta tillvaro några dagar? Först till kvarn! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar